Analiza energetica - metoda de promovare si instrument de evaluare a eficientei energetice la consumatorii finali de energie.pdf

Stimate Doamne / Stimati Domni,

Recent, cu importanta susținere și implicare ANRE, în cadrul RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE, în Noiembrie 2015, la Sala Palatului din București, a vut loc  Primul Summit International pe Eficiență Energetică unde SC ENESCO INDUSTRIAL SRL a susținut o prezentare cu tema: Analiza energetica - metoda de promovare si instrument de evaluare a eficientei energetice la consumatorii finali de energie.pdf (1 MB) , o expunere grafică despre rolul, importanța și utilitatea practică a  Analizei Energetice la consumatorii finali de energie. Puteți vizualiza programa târgului și conferințelor online.

Materialul prezentat a fost deosebit de apreciat atat de reprezentanții ANRE cât și de ceilalți invitați, considerandu-se că metoda de analiză și evaluare energetică elaborată și prezentată de noi ar fi deosebit de utilă atât Managerilor Energetici cât și CEO.

Acesta este motivul pentru care, dorindu-ne parteneriate valoroase (clienți / colaboratori), de oriunde v-ați afla - în țară sau în străinatate, ne puteti contacta oricând pentru eventuale clarificări sau solicitări.

Aplicarea acestei metode v-ar ajuta mult atât în pregătirea raportărilor către ANRE cât și în luarea deciziilor de selectare și  implementare a măsurilor de eficientizare energetică, prin obținerea de instrumente și formarea de abilități privind utilizarea datelor energetice.

Vă putem ajuta prin încheierea unui Contract de Consultanță Energetică, cu durata de 1 an, timpîin care, împreună, vom customiza metoda de analiza și evaluare energetică pentru specificul societății Dvs., urmărind identificarea și promovarea celor mai valoroase oportunități de creștere a eficienței energetice, prin reducerea consumurilor și a facturilor energetice în condițiile menținerii sau chiar creșterii actualului nivel de producție (Mai bine cu mai puțin!).

 

Cu stimă,

SC ENESCO INDUSTRIAL SRL

Drd. Ing. Constantin Vasile IONESCU | Manager Energetic

Administrator

m:  +(40)751 – 521.944
e: office@enescoindustrial.com | w: www.enescoindustrial.com